Fødselsdagsfest: Spar op til 60% - SE TILBUD

KMS

KMS er et innovativt brand, der skaber unikke produkter til hårpleje og styling. KMS lægger stor vægt på udnyttelsen af naturlige ingredienser samt muligheden for nytænkning i deres sortiment.

1 til 36 af 46

Side

af 2

Side

af 2

Obsessed with freedom of style

Det anerkendte brand, KMS, går forrest, når det kommer til udviklingen af ny teknologi inden for hårpleje samt udnyttelsen af naturlige ingredienser.

Historien om KMS

Fortællingen om KMS starter i 1976, da biokemikeren Jamey Mazzotta grundlagde virksomheden sammen med sine partnere Kornfield og Smith. Missionen var at skabe fornyende hårplejeprodukter, som frisører kunne forkæle deres kvalitetsbevidste kunder med. Brandnavnet blev dannet ud fra stifternes efternavne.

KMS sortiment

KMS professionelle sortiment dækker over en række innovative serier med pleje og styling til alle hårtyper. KMS ønsker at inspirere individet samt at give folk mulighed for at udtrykke deres egen personlige stil. Forskellighed er et nøgleord for KMS og med det vidt spændende produktsortiment, er det kun fantasi og formåen, der sætter grænser.

KMS produkterne

KMS lægger kontinuerligt vægt på at være nytænkende og inspirerende, når det kommer til udvikling af teknologi inden for hårplejeprodukter. I 2006 lancerede KMS deres innovative IOPS (Inside Out Perfecting System), der lader hårplejeprodukter trænge dybt ind i hårstråene for at genopbygge indefra. Naturlige ingredienser spiller desuden en vigtig rolle i produktsortimentet, og der tænkes hele tiden i nye og spændende kombinationsmuligheder.

De bedst sælgende KMS produkter

Serierne fra KMS strækker sig over produkter både til pleje og styling. Blandt de bedst sælgende produkter er MoistRepair Revival Creme - en fugtgivende hårcreme, der giver intens pleje til hårstråene. En anden bestseller er sprayvoksen HairPlay Dry Wax, der giver håret et flot pjusket look samt en mat finish. Derfor er KMS's produkter oplagte at gå på opdagelse i, uanset om du ønsker at pleje dit hår eller blot er på udkig efter de perfekte stylingprodukter.

Produkterne fra KMS er det perfekte valg for dig, der ønsker friheden til at finde din helt egen stil!

Besøg producentens hjemmeside: KMS


GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik