Fødselsdagsfest: Spar op til 60% - SE TILBUD

Kids Zoo

Kids Zoo er producent af vitaminer til børn, der sikrer en krop i sund balance. Kids Zoo er en serie af sjove og velsmagende tyggedyr, der giver børn alle de kosttilskud, de har brug for i hverdagen. Kids Zoo indeholder desuden ingen sødestoffer.

6 produkt(er)

Health is for all

Kids Zoo er en serie af velsmagende og sjove tyggedyr, der er specielt udviklede til børn. De sjove kosttilskud gør det nemt for forældre at sikre, at deres børn får de mineraler og vitaminer, de har brug for.

Historien bag Kids Zoo

Kids Zoo er et dansk mærke, der er ejet og udviklet af Dansk Farmaceutisk Industri, der har mere end 38 års erfaring med at producere kosttilskud af højeste kvalitet til både voksne og børn. Der er mange børn, der ikke får den rette mængde af vitaminer og mineraler, fordi de ikke bryder sig om at suge eller tygge på alminelige vitaminer. Dansk Farmaceutisk Industri kommer denne problematik til livs med deres opfindelse af de sjove og velsmagende Kids Zoo kosttilskud, der er specielt udviklet til børn. Filosofien bag Kids Zoo er at give børn de bedste forudsætninger for at opretholde en sund og velfungerende krop – men på en sjov og velsmagende måde.

De populære Kids Zoo produkter

Kids Zoo dækker over en serie af naturlige kosttilskud til børn. Sortimentet byder på fem forskellige varianter af kosttilskud, der alle består af velsmagende tyggedyr, der er nemme og behagelige at tygge for alle børn. Udvalget af de sjove tyggedyr gør det nemt for forældre at give deres børn de vitaminer og mineraler, de har brug for i hverdagen. Kids Zoos serie af kosttilskud til børn er baseret på den nyeste forskning samt en naturlig formel uden sødestoffer.

Kids Zoo bestsellere

Det absolut bedst sælgende produkt i serien er Kids Zoo Omega-3 Fiskeolie Gelé Fisk, der er et kosttilskud specielt udviklet til børn. Kosttilskuddet består af velsmagende tyggedyr, der indeholder et væld af gode ingredienser, der sikrer, at kroppen holdes i en sund balance. Tyggedyrene er formede som fisk og har desuden en vingummi-konsistens, der gør dem nemme at tygge. Lige i hælene på Omega-3 Fiskeolie Gelé Fisk kommer Kids Zoo Kalk + D-vitamin Gelé Kaniner – et velsmagende kosttilskud med både D-vitamin og calcium, der har et utal af gavnlige virkninger på muskler, tænder, hår og immunforsvar. Tyggedyrene er desuden formet som kaniner, hvilket gør dem ekstra interessante for børn.

Ønsker du at give dine børn de bedste forudsætninger for at opretholde en sund og velfungerende krop, er Kids Zoos sjove tyggedyr det perfekte valg for dig!

Besøg producentens hjemmeside: Kids Zoo

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik