VINTERUDSALG: Spar op til 60% - SHOP HER

Invisibobble

Invisibobble producerer hårelastikker i en unik spiralform, der gør dem ekstra skånsomme mod håret. Invisibobble-elastikkerne kommer i en palette af smukke farver, og de kan anvendes af både voksne og børn.

8 produkt(er)

The traceless hair ring

Invisibobble er et tysk brand, der producerer innovative og helt unikke spiral-elastikker, der ikke efterlader mærker på håret. Elastikkerne er skånsomme mod håret og findes i en pallette af smukke farver.

Historien om Invisibobble

Invisibobble er en tysk virksomhed med hovedsæde i München. Invisibobble producerer en unik type hårelastik, der har en innovativ spiralform. Elastikkerne gør det hurtigt og nemt at sætte håret op uden at skabe elastikmærker. Invisibobble er ekstra skånsomme mod håret, hvilket gør dem ideelle at anvende til både voksne og børn.

Invisibobble elastikkerne

De unikke spiral-elastikker har et stærkt greb på alle hårtyper men er samtidig så milde mod håret, at de effektivt modvirker spaltede spidser, knækkede hårstrå samt spændingshovedpine. Spiral-elastikkerne er desuden produceret i et antibakterielt plastmateriale, og de er super nemme at rengøre, når det synes nødvendigt.

Invisibobbles bestsellere

Invisibobble sortimentet dækker et utal af forskellige pakker med spiral-elastikker i smukke farver. Du kan f.eks. vælge de transparente elastikker, der er fuldstændig usynlige i håret og derved er perfekte til det neutrale hestehale look. Derudover findes de innovative elastikker i farverne sort, brun, pink, rød, gul, blå og hvid. Hårelastikkerne giver en ekstra holdbar hestehale eller håropsætning, uden at du overhovedet mærker, at du har en elastik i håret.

Med de innovative spiral-elastikker fra Invisibobble får du mulighed for at skabe et væld af frisurer, der bare sidder, hvor de skal hele dagen igennem.

Besøg producentens hjemmeside: Invisibobble

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik