SOMMERUDSALG: Spar 20-40% - SE TILBUD

Innersense

Innersense er naturen i fokus. Innersense produkter er fremstillet af økologisk certificerede planteingredienser, og den eksklusive sammensætningen sørger for, at dit hår får den fugt og beskyttelse, det har brug for. Læs mere om Innersense her

36 produkt(er)

Innersense - Økologisk og naturlig hårpleje

Innersense Organic Beauty er et brand, der er kendt for sin renhed. Deres mission er at styrke, informere og inspirere skønhed og velvære og derved hjælpe dig med at træffe sundere, renere valg, der stemmer overens med dine personlige værdier. Innersense fokuserer på renhed og naturlighed, så de bruger ikke skrappe kemikalier eller andre skadelige stoffer. Bag Innersense står ægteparret Joanne og Greg, med fokus på den moderne natur og en særlig kærlighed til krøllet hår, og skaber produkter, der bidrager til en sundere livsstil. Fælles for alle deres produkter er, at de er økologiske, fri for syntetiske dufte og sulfater og ikke testet på dyr.


Produkterne fra Innersense

Uanset om du leder efter en spray til at fremhæve dine naturlige krøller, en volumengivende skum, en shampoo til at genoprette farven i dit hår, en balsam til at genoprette tørt og beskadiget hår en nærende leave-in balsam, eller en creme til at fugte dit hår er Innersense mærket for dig. Hos Well finder du et bredt udvalg af produkterne fra Innersense, der fortsætter med at imponere med deres innovative og miljøvenlige tilgang til hårprodukter.


Hvis du for eksempel har tykt, kraftigt og bølget hår, tilbyder Innersense deres Hydrating Cream Hairbath, som er en fugtgivende shampoo til tykt hår, som har brug for ekstra fugt. Denne shampoo indeholder æteriske olier som salvie og tamanu for at hjælpe dig med at bevare en sund hovedbund. Leder du efter en mousse, der giver tekstur og volumen, mens du opnår definerede krøller? Så er deres Create Lift Volumizing Foam måske noget for dig - uanset din hårtype. Den kan bruges i tørt eller vådt hår, men ellers kan den bruges til at friske rødderne op mellem vaskene.

Innersense er anerkendt for:
  • - Økologiske produkter
  • - Naturlige ingredienser
  • - Ren, sund og nærende hårpleje
  • - Produkter uden sulfater, silikone, parabener og syntetisk parfume

Populære produkter:

  • - I Create Volume Lotion fra Innersense er en creme til håret, der tilfører volumen, gør det nemmere at style og giver glans.

  • - I Create Hold er en lækker stylingsgel til håret fra Innersense, der er velegnet til dig der vil holde på krøllerne og gøre dem glansfulde.

  • - Color Radiance Daily Conditioner fra Innersense er en balsam velegnet til tørt og behandlet hår. Balsammen genopretter håret, giver en smuk glød og efterlader det silkeblødt.

  • - Sweet Spirit Leave-In Conditioner fra Innersense er en leave-in balsam. Håret bliver lettere at rede ud, får en dejlig duft af lavendel og bliver forstærket.


Innersense hos Well

Hos Well finder du et kæmpe udvalg af økologiske og sunde hårplejeprodukter fra Innersense, og vi opdaterer løbende vores udvalg, så du altid har de nyeste produkter.
Når du handler hos os, får du gratis fragt, når du bruger mere end 299 kr.
Derudover tilstræber vi en kort leveringstid, og tilbyder dag-til-dag levering, så du hurtigt kan komme i gang med at give dit hår den ultimative pleje.


GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik