WELL DAYS: Spar min. 20% - SE TILBUD

IMEEDEN

IMEEDEN er et anderkendt brand, der løfter den daglige skønhedsrutine til nye højder. IMEDEENs sortiment består af enestående hudplejetabletter, der fremmer den naturlige skønhed indefra. Resultatet er smuk og velplejet hud til alle.

7 produkt(er)

Beautiful skin begins within

IMEDEEN så første gang dagens lys i år 1991, og siden da har virksomheden vundet indpas på markeder verden over med de unikke hudplejetabletter, der fremmer skønheden indefra.

Historien bag IMEDEEN

IMEDEEN er et internationalt brand, der har specialiseret sig i udviklingen og fremstillingen af hudplejetabletter siden 1991. Filosofien, som gennemsyrer virksomheden, er, at alle har ret til smuk hud, og på baggrund af denne tankegang er virksomheden og de unikke hudplejetabletter blevet til. I dag er IMEDEEN er et verdenskendt brand, der har hjulpet tusindevis af kvinder med at genskabe en naturligt smuk hud ved at lade dem mærke effekten af de virkningsfulde hudplejetabletter, der løfter den daglige skønhedsrutine op til et enestående niveau.

IMEDEEN produkterne

IMEDEENs motto, smuk hud kommer indefra, bliver afspejlet i det eksklusive sortiment af prisvindende hudplejetabletter, der er udviklet af et forskerhold med mange års erfaring samt et indgående kendskab til branchen. IMEDEENs sortiment dækker over et bredt udvalg af hudplejetabletter, der fremmer skønheden indefra ved at pleje de indre hudlag, hvor normale hudplejeprodukter ikke når ned. IMEDEENs produktsortiment er særligt udviklet til at supplere den daglige skønhedsrutine uanset alder og hudtype, og resultatet er smuk og velplejet hud med en naturlig glød.

IMEDEENs bedst sælgende produkter

Det bedst sælgende produkt i IMEDEENS sortiment er Derma One og Tan Optimizer. IMEDEEN Derma One er en pakke bestående af 180 hudplejetabletter, der effektivt bekæmper de første tegn på tidlig ældning og forbedrer hudens sundhed indefra. Lige i hælene på Derma One kommer IMEDEEN Tan Optimizer – en pakke bestående af 60 beskyttende hudplejetabletter, der forbereder huden til solens hårde UV-stråler samt vedligeholder en sund og naturligt smuk hud.

Drømmer du om smuk, velplejet og ungdommelig hud, er IMEDEENs produktsortiment det stensikre valg for dig.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik