Beauty Week: Spar 20-50% - SHOP HER

Hanne Bang

Ønsker du at klare hårfjerningen derhjemme, men med kvalitetsprodukter og salonlignende resultater, har Hanne Bang de rette produkter til hårfjerning for både mænd og kvinder.

33 produkt(er)

Hårfjerning, der passer godt på din hud

Hanne Bang er et dansk brand, der er anerkendt for sine kvalitetsbevidste og effektive hårfjerningsprodukter. Med 40 års erfaring kombineret med et fantastisk øje for nytænkning, tilbyder Hanne Bang alt til en professionel hårfjerning derhjemme, der imødekommer behovet for at fjerne uønskede hår med lethed.

Historien bag Hanne Bang

Siden 1979 har danske Hanne Bang Cosmetics været eksperter inden for hårfjerning og været dedikeret til at få kvinder til at føle sig tilpas og selvsikre. For rigtig mange mennesker er uønskede hår en daglig gene – men sådan behøver det ikke være. Med en vision om at gøre det til enhvers privilegie at få en salonlignende voksbehandling i eget hjem, og bringe lidt mere luksus ind i hverdagen, tilbyder Hanne Bang et bredt udvalg af hårfjerningsprodukter, der passer til alle behov. Nøgleordene er kvalitet, effektivitet og godt håndværk, og Hanne Bang har gennem årtier været kvinders foretrukne hårfjerningsspecialist. I dag inkluderer produktviften også hårfjerning til mænd, så både kvinder og mænd kan slippe af med generende, uønsket hårvækst og få akkurat den glathed og blødhed, de drømmer om. Det er ingen tilfældighed, at både mænd og kvinder landet over sværger til effektiv, nem og skånsom hårfjerning fra Hanne Bang.

Hanne Bangs populære produkter

Den 40 år lange erfaring, som Hanne Bang trækker på, sikrer, at hårfjerningen er i trygge hænder med Hanne Bang. Sortimentet er bygget på et indgående kendskab til behovet for hurtig, skånsom hårfjerning og optimale, langvarige resultater. Udvalget spænder bredt inden for voks til hårfjerning med både varmvoks, koldvoks, voksstrips til både ansigt og krop, voksperler og den populære metode sugaring wax, som er en yderst effektiv sukkervoks. Hanne Bang tilbyder også økologiske hårfjerningsprodukter, hårfjerningscreme samt blegecreme, der hurtigt og enkelt bleger mørk hårvækst til de, der ønsker at beholde sine hår men gøre dem mindre synlige. Serien hbc4men (Hanne Bang Cosmetics for Men) dækker over hårfjerningsvoks og hårfjerningscreme til mænd, der nemt klarer hårfjerning på bryst, ryg, ben eller arme. Hårfjerningscremen, der helt ufarligt og uden smerter opløser hårets rod under hudoverfladen, så hårene slipper huden og efterlader huden blød og glat, kan anvendes i badet – så bliver hårfjerning ikke lettere.

Bestsellere fra Hanne Bang

Det ultimativt bedst sælgende hårfjerningsprodukt fra sortimentet er Hanne Bang Varmvoks med plejende, antioxidantrig hybenolie, der efterlader huden helt glat, babyblød og velplejet i 4-6 uger. Hanne Bang Varmvoks til både ansigt og krop bruges uden strips, og er særligt velegnet til følsomme områder som ansigt, bikinilinje, næsebor og ørerne. Denne varmvoks er praktisk og let at anvende, da voksen kommer i en lille gryde, der allerede er klar til opvarmning – og når varmvoksen slipper op, kan der tilkøbes voksperler fra Hanne Bang som refill. Dernæst er Sugaring Wax fra Hanne Bang en ægte bestseller. Sugaring Wax er en smart hårfjerningsvoks med sukker, der giver huden langvarig glathed og samtidig en mild eksfoliering. Sukkervoksen kan bruges som både varmvoks og koldvoks med de genanvendelige stofstrips, der følger med. Voksbehandlingen med sukkervoks er økologisk, baseret på naturlige ingredienser og beriget med glycerin, der får voksen til at omslutte det enkelte hårstrå for et helt tæt resultat. På listen over topsælgere fra Hanne Bang findes også Facial Strip Wax 16 stk., som er voksstrips til ansigtet, der fjerner selv helt korte hår, og er en utrolig let og hurtig måde at slippe af med generende, uønskede ansigtshår.


Ønsker du at klare hårfjerningen derhjemme men med salonlignende resultater, finder du de helt rette midler til hårfjerning hos Hanne Bang. Med effektive hårfjerningsprodukter og voksbehandling til hjemmebrug, fjerner du skånsomt den uønskede hårvækst og giver huden langvarig glathed med en silkeblød finish.

Besøg producentens hjemmeside: Hanne Bang

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik