WELL DAYS: Spar min. 20% - SE TILBUD

Grønne Vitaminer

Grønne Vitaminer er et dansk nytænkende brand, der producerer højkvalitets-vitamintilskud. kvalitetsprodukterne er fri for overflødige tilsætningsstoffer og uden gær, laktose, sukker, farvestoffer og konserveringsmidler.

11 produkt(er)

Kvalitetsprodukter uden overflødige tilsætningsstoffer

Grønne Vitaminer fra DFI er et anerkendt dansk brand indenfor vitamin- og kosttilskud. Grønne Vitaminer omfatter en lang række enkeltvitaminer og flere kombinationspræparater, hvoraf flere er med langtidsvirkende depoteffekt. Med Grønne Vitaminer fra DFI er du sikret kvalitetsprodukter uden overflødige tilsætningsstoffer samt uden gær, laktose, sukker, farvestoffer og konserveringsmidler.

Historien om DFI´s Grønne Vitaminer

DFI (Dansk Farmaceutisk Industri) er en familieejet virksomhed, der blev grundlagt i 1978 af Farmaceut Jørgen Pedersen og hustru farmakonom Ane-Lise Pedersen udfra ønsket om at gøre verden sundere. DFI´s Grønne Vitaminer har været på markedet i mere end 30 år, og serien opdateres og udvides løbende ift. ny viden og forskning.

Sortimentet fra Grønne Vitaminer

DFI leverer kvalitetsprodukter i så ren og naturlig en udgave som muligt. Præparaterne indeholder derfor kun et minimum af hjælpestoffer. Alle produkter er uden overflødige tilsætningsstoffer samt uden gær, laktose, sukker, farvestoffer og konserveringsmidler.


Grønne Vitaminers bestseller

De bedst sælgende produkter fra sortimentet af Grønne Vitaminer er Combi B-vitamin, Folsyre samt C-vitamin.
Combi B-vitamin er et vegansk vitamintilskud, der styrker immunforsvaret, nervesystemet, energistofskiftet og din mentale ydeevne samt mindsker træthed og udmattelse.

Folsyre fra Grønne Vitaminer er et vegansk kosttilskud, der bidrager til en normal vævsvækst hos gravide, vedligeholder en normal psyke og immunforsvar samt mindsker træthed og udmattelse.

C-vitamin fra Grønne Vitaminer er et vegansk vitamintilskud, der bidrager til dannelsen af kollagen, styrker immunforsvar, beskytter cellerne mod oxidativ stress samt mindsker træthed og udmattelse.
Med DFI´s Grønne Vitaminer er du sikret vitamin- og kosttilskud af allerhøjeste kvalitet, der fremmer din krops sundhed og giver dig ekstra velvære i hverdagen!

Besøg producentens hjemmeside: Grønne Vitaminer

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik