Beauty Week: Spar 20-40% - SHOP HER

Fitness Pharma

Fitness Pharma har en lang række kosttilskud, med fokus på kvalitet og din sundhed. Sortimentet dækker bl.a over fiskeolie, vitaminer og mineraler. Giv din krop netop de kosttilskud den har brug for med Fitness Pharmas banebrydende produkter.

24 produkt(er)


Fitness Pharma - Kosttilskud til ethvert behov


Fitness Pharma, som er en produktserie af Natupharma, som siden 1956 har eksisteret og udviklet kosttilskud og de sidste 8 år har arbejdet på at opnå en position på det danske marked som en af de største kosttilskudsbrands med value-for-money produkter af høj kvalitet.

Bestsellere fra Fitness Pharma


Fitness Pharma er en utrolig bred produktserie, der strækker sig over mange forskellige kombinationer og sammensætninger af mineraler og vitaminer. Her får du de mest populære produkter blandt vores kunder.


Fitness Pharma Q10 med fiskeolie: Denne unikke kombination af fiskeolie og Q10 arbejder sammen for at styrke dit hjerte, øge din energi og forbedre din generelle sundhed.


Fitness Pharma Loppefrøskaller Psyllium: Loppefrøskaller er for dig, der ønsker at skabe balance i mave- og tarmfloraen. Loppefrøskallerne indeholder omkring 85% kostfibre, som får maven og tarmen til at arbejde, og dermed styrkes balancen i tarmfloraen og fordøjelsen.


Fitness Pharma Tranebærkapsler 100 kapsler: Tranebær er rig på C- og E-vitamin, men kan have en syrlig og bitter smag, men ønsker du de gode fordele ved C- og E-vitamin, så er tranebærkapsler lige noget for dig!

Fitness Pharma hos Well


Leder du efter kvalitets kosttilskud, som ikke koster en formue? Så udforsk sortimentet fra Fitness Pharma hos Well.dk, hvor vi tilbyder gratis fragt ved køb over 299 kr. Desuden garanterer vi, at din bestilling leveres allerede næste dag, så længe du afgiver din ordre inden kl. 19:30 på hverdage. Som en ekstra fordel optjener du også loyalitetspoint hver gang, du handler hos os, som du kan anvende på din næste bestilling hos Well.


GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik