WELL DAYS: Spar min. 20% - SE TILBUD

Escentric Molecules

Escentric Molecules er en serie af enestående unisex parfumer, der skaber en unik duft fra person til person. Escentric Molecules sortimentet tæller et velovervejet udvalg af skønne dufte, der udvikler sig til varierende duftnoter, når de påføres på huden.

36 produkt(er)

Celebrates perfumery as the art of chemistry

Escentric Molecules er et internationalt brand, der har specialiseret sig i at producere unikke unisex parfumer, der skaber en enestående duft, der varierer fra person til person.

Historien bag Escentric Molecules

Escentric Molecules er et internationalt brand, der producerer unikke niche-parfumer baseret på en formel med ét enkelt molekylært stof. Ideen bag virksomheden opstod, da parfumehandleren, Geza Schoen, opdagede, at stoffet, Iso E Super, var fællesnævneren for enhver velduftende parfume, og han begyndte derfor at eksperimentere. Resultatet blev en unik parfume baseret på et højt indhold af enestående aroma-molekyler. I dag er Escentric Molecules’ dufte nærmest et modefænomen og et musthave for manden eller kvinden, der ønsker en unik duft.

De populære Escentric Molecules produkter

Escentric Molecules sortimentet dækker over unikke parfumer, der både er velegnede til mænd og kvinder. Escentric Molecules parfumerne er baserede på en særlig formel med ét molekylært stof, der ikke findes i naturen, og resultatet er en enestående duft, der varierer fra person til person. Når parfumen kommer i kontakt med den varme hud, udvikles én basal duftnote, der bliver på huden længe.

De absolutte Escentric Molecules bestsellere

Den bedst sælgende parfume i Escentric Molecules serien er Molecule 01 – en enestående unisex parfume, der skaber en personlig og unik duft fra person til person. Duften udvikler sig, når den kommer i kontakt med huden og skaber en skøn og fløjlsblød duft med et hint af trænoter. Lige i hælene på Molecule 01 finder man parfumen, Escentric 01, der ændrer sig til én basal duftnote, som varierer mellem sanselige og varme, træagtige duftnoter, når den kommer i kontakt med den varme hud.

Ønsker du en unik duft, der bliver dit personlige varetegn, er Escentric Molecules parfumerne uden tvivl det perfekte match for dig!

Besøg producentens hjemmeside: Escentric Molecules

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik