WELL DAYS: Spar min. 20% - SE TILBUD

CND

CND er verdens førende brand inden for professionel neglepleje- og skønhed, hvilket skinner igennem i de fantastiske neglelakker. CND sortimentet dækker over langtidsholdbare lakker i hele palettens smukke farver og er et absolut musthave til samlingen.

1 til 36 af 52

Side

af 2

Side

af 2

Nails. Fashion. Beauty.

CND er verdens førende brand inden for professionel neglepleje- og skønhed. De unikke og langtidsholdbare lakker i sortimentet er blevet til et kvalitetsstempel for professionelle negleteknikere verden over og et musthave til samlingen.

Historien bag CND

CND er et internationalt brand, der for første gang så dagens lys i år 1979. I dag er CND verdens førende brand inden for professionel neglepleje- og skønhed, og det er især deres berømte Shellac lakker, der har revolutioneret skønhedsverdenen og været medvirkende til, at deres navn er blevet slået fast på markeder verden over. Filosofien bag virksomheden er at skabe professionelle negle-produkter, der er baserede på en solid forskning samt avanceret teknologi. Resultatet er et smukt og fejlfrit look, som kom man lige fra den professionelle neglesalon.

CND produkterne

CNDs mission er at forsyne professionelle negleteknikere verden over med det bedste af det bedste, og dette afspejles i det eksklusive produktsortiment. CND sortimentet dækker over et utal af unikke shallakker og neglelakker i hele pallettens smukke farver, og der er derfor noget til enhver smag og begivenhed. De unikke lakker er særligt kendt for at have en enestående holdbarhed. CNDs produkter er i dag et kvalitetsstempel for neglesaloner verden over, og man kan roligt sige, at de virkningsfulde lakker er eftertragtede.

CND bestsellere

Nogle af de bedst sælgende produkter inden for serien er CND Vinylux Weekly Polish Asphalt, Weekly Polish Blush Teddy og Weekly Polish Top Coat. CND Vinylux Asphalt er en unik neglelak med indbygget basecoat, der holder i op til 7 dage. Neglelakken har en smuk, koksgrå farve, der skaber et afdæmpet look. Lige i hælene på Asphalt kommer CND Vinylux Blush Teddy, der har en flot rosa-farve med shimmer-effekt. Et andet absolut musthave i serien er CND Weekly Top Coat, der effektivt forsegler lakken og sikrer et fejlfrit og langvarigt resultat.

Ønsker du smukke, lakerede negle, der holder længe, er CND Vinylux’ sortiment det helt rette valg for dig!

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik