JANUARUDSALG: Spar op til 60% - SHOP HER

Clinique

Clinique er et af verdens førende brands indenfor hudpleje og makeup. Cliniques mission er at være det mest troværdige skønhedsbrand med høj kvalitet af dermatologisk testet hudpleje skabt til at forbedre hudens naturlige skønhed.

1 til 36 af 347

Side

af 10

Side

af 10

CLINIQUE HUDPLEJE, MAKEUP OG PARFUME

Clinique Laboratories, LLC. er en af verdens førende producenter af hudplejeprodukter, makeup og parfumer. Cliniques mission er at være det mest troværdige skønhedsbrand i verden indenfor dermatologisk testet hudpleje, med produkter af høj kvalitet skabt til at forbedre hudens naturlige skønhed.

Historien bag Clinique

Vogue Magazine bragte i 1967 en artikel med titlen "Can great skin be created?" Artiklen, der diskuterede betydningen af gode hudplejerutiner, vakte Estée Lauders opmærksomhed. Dét, der især vakte Estée Lauders interesse var idéen om at smuk hud ikke blot er genetisk bestemt, som var antagelsen indtil da, men at smuk hud kunne skabes gennem gode hudplejerutiner og de rette produkter. Estée Lauder gik i dialog med artiklens 2 forfattere, skønhedsredaktør Carol Phillips og dermatolog Dr. Norman Orentreich og sammen skabte de Cliniques varemærke. Clinique blev introduceret på markedet i august 1968 som verdens første allergitestede og 100% uparfumerede hudplejeserie. I 1976 lancerede Clinique som de første i verden en hudplejeserie kun til mænd.

De populære produkter fra Clinique

Cliniques produkter, som udover hudplejeprodukter også tæller parfumer og makeup er skræddersyet til de individuelle hudtyper og behov, der findes. Cliniques produkter er baseret på innovation og solid forskning af førende hudlæger med mange års erfaring. Med hudplejeprodukterne fra Clinique er du sikret strålende, klar hud med en smuk glød, når de rette produkter anvendes og du følger 3-trins hudplejesystemet - rens, eksfoliér, fugt, som er Cliniques hjørnesten.

Cliniques Bestseller

De absolut bedst sælgende produkter fra Clinique er Superdefense SPF 20 Daily Defense Moisturizer, Redness Solutions Daily Relief Cream og Liquid Facial Soap.
Superdefense SPF 20 Daily Defense Moisturizer er en lækker fugtighedscreme, der giver et komplet forsvar mod de første synlige ældningstegn. Cremen styrker huden, bekæmper miljømæssig stress og indeholder solfaktor mod UVA-og UVB-stråler. Redness Solutions Daily Relief Cream er en ekstra mild og oliefri fugtighedscreme, som øjeblikkeligt beroliger huden og mindsker rødme og irritation. Liquid Facial Soap er det første trin i Cliniques 3-trinshudplejesystem. Liquid Facial Soap renser huden og blødgør de døde hudceller.

Ønsker du at give din hud den ultimative pleje og næring, er de fantastiske produkter fra Clinique det perfekte match til dig!

Besøg producentens hjemmeside: Clinique

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik