Beauty Week: Spar 20-50% - SHOP HER

Clarins

Clarins er et internationalt brand, der producerer hudpleje- og skønhedsprodukter, som bygger på den nyeste teknologi inden for branchen. Claris er efterhånden synonym med kvalitet, og dette understøttes af de mange priser, som de lækre produkter har vundet.

1 til 36 af 412

Side

af 12

Side

af 12


Clarins - Fransk højkvalitets skønheds- og hudpleje


Clarins er et internationalt brand, der producerer højkvalitets skønhedsprodukter og hudpleje. Sortimentet dækker over produkter, der er baserede på innovative formler, og som har vundet utallige priser verden over.


Clarins er et brand, der er særligt anerkendt på den internationale scene, når det kommer til højkvalitets beauty produkter. Virksomheden blev etableret i 1954 af franskmanden, Jacques Courtin-Clarins, der på daværende tidspunkt studerede medicin.


I 1957 kom de første Clarins produkter på markedet, og disse var i høj grad baseret på Clarins-stifterens viden inden for området. Virksomheden slog dog først for alvor igennem i år 1987, da de lancerede den yderst populære solcreme, der tog alle beauty-elskerne med storm, og siden da har Clarins været på alles læber som et eksklusivt brand.


I dag lever Clarins brandet på sit højeste. Ikke nok med at brandet har skabt sig en plads på markedet for skønhedsprodukter, så er virksomheden også anerkendt for deres interesse i miljøet og ikke mindst menneskeheden, heraf mottoet: ”we believe in people”. Denne passion for miljøet bliver udøvet igennem måden, hvorpå Clarins produkter produceres.
Clarins unikke ingredienser?


Clarins bruger over 250 naturlige planteekstrakter i deres produkter, som alle er nøje udvalgt på baggrund af deres effektivitet og udvundet med den største omtanke for at bevare jordens biodiversitet. Det er dette der gør, at Clarins formularer har skabt sig status, som nogen af de mest effektive formularer inden for skønheds- og hudpleje. Resultaterne disse produkter skaber er bevist på baggrund af en lang række test på tusindvis af mennesker.

Clarins produkterne


Clarins dækker over et bredt produktsortiment, der spænder over både hudpleje og skønhedsprodukter. Produkterne i Clarins sortimentet er baserede på en innovativ tankegang og således også den nyeste teknologi på området for skønhedsprodukter.


I 1985 lancerede Clarins bestselleren, Double Serum – et unikt produkt, der bygger på netop den nyeste teknologi, og dette bevidner om, at Clarins er frontgænger, både inden for bæredygtighed og innovation. De innovative formler har vundet mere end 100 internationale priser, hvorfor de lækre produkter har fået et kvalitetsstempel herigennem.Clarins er anerkendt for


  • Tester ikke på dyr

  • Parfumefri

  • Naturlige ingredienser

  • Uden parabener, phthalater og sulfater

Clarins bestsellers:
Clarins Double Serum: Det bedst sælgende produkt i Clarins' sortiment er Double Serum, der er på listen over et af vor tids bedste hudserummer. Serummet har en dobbelt anti-age virkning på huden, og det udglatter således fine linjer og rynker, samtidig med at det tilfører intens fugt og næring. Huden efterlades med en strålende, fast og ensartet finish.


Clarins Moisture-Rich Body Lotion: Clarins bodylotion indeholder en række aktive ingredienser, som tilfører din hud optimal fugt og den rette næring. Den er udarbejdet således, at den trænger hurtigt ned i huden, så man ikke efterlades med et fedtet lag på huden.
Clarins Hydra-Essentiel Silky Cream: Super fugtgivende dagcreme fra Clarins, der er velegnet til tør og normal hud. Den beskytter din hud med SPF 15 samtidig med at den giver din hud fornyet udstråling.
Clarins hos WellEr du på udkig efter luksus hudpleje og skønhedspleje? Udforsk vores utrolig brede udvalg af Clarins skønheds- og hudpleje på Well.dk. Vi tilbyder gratis fragt ved køb over 299 kr., og hvis du bestiller inden kl. 19:30 på en hverdag, kan du få dine varer leveret allerede næste dag. Husk også, at du optjener point med hver handel, som du kan bruge på din næste ordre hos Well.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik