SOMMERKLAR: Spar op til 50% - SE TILBUD

Badeanstalten

Badeanstalten er et velkendt dansk brand der giver dig en spa oplevelse hjemme i badet. Æteriske olier giver en beroligende følelse og ro i sindet samt. en skøn duft. Plej både din krop og dit ansigt med deres fantastiske produkter.
Historien bag Badeanstalten | Badeanstalten produkterne | Badeanstalten bestsellere

1 til 36 af 66

Side

af 2

Side

af 2

Velvære med traditioner

Badeanstalten efterstræber efter det gamle ordsprog "lav tingene så simpelt som muligt, men ikke simplere". Alle produkterne indeholder fantastiske råvarer, der giver en skøn og afslappende fornemmelse.

Historien bag Badeanstalten

Dette fantastiske brand startede tilbage i 2002 i Aalborg. Det startede med et mindre sortiment, som Iben Holm producerede i et lille køkken. Værdierne er stadig de samme så du altid er sikret godt håndværk og mærkværdige råvarer.

Badeanstalten produkterne

Få en helt igennem fantastisk spa oplevelse derhjemme med Badeanstaltens produkter. Velduftende og rene produkter der er produceret med de skønneste ingredienser. Sortimentet indeholder sæber, salte, scrubs og cremer til både krop og ansigt. Giv dig selv en beroligende oplevelse med Badeanstaltens skønne produkter. Badeanstalten lover ikke kunden mere end de kan holde, og sæberne holder bare din krop ren og cremerne fugter din hud. Derudover er alt lavet med kærlighed og omtanke. Produkterne indeholder feks. blødgørende vegetabilske olier, velduftende æteriske olier, urteudtræk, ler, havsalt og honning.

Badeanstaltens bestsellere

En af vores bestsellers fra Badeanstalten er Badeanstalten Ansigtsmaske Opstrammende Okkergokker der absoberer overskydende hudfedt og urenheder. Derudover virker ansigtsmasken opstrammende og er velegnet til veganere. Den kommer i pulverform og skal derfor blandes op med vand og fordeles i ansigtet derefter. Din hud efterlades med en smuk glød.


Rene og naturlige krop og hudpleje produkter til gode priser.

Besøg producentens hjemmeside: Badeanstalten

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik