SOMMERKLAR: Spar op til 50% - SE TILBUD

HH Simonsen Glattejern

Med et glattejern fra HH Simonsen har du det perfekte stylingredskab. Glattejernene er i rigtig høj kvalitet og giver altid et glat og silkeblødt look. HH Simonsens glattejern kommer både i store som små, så hvad end du står og mangler et fantastisk glattejern til hjemmet, eller en mindre praktisk et, perfekt til at tage med på farten, så har HH Simonsen glattejernet til dig.

13 produkt(er)

Glattejern med flere funktioner

HH Simonsen glattejern giver et perfekt glat og silkeblødt hår hver gang. Derudover er de også velegnet til at skabe et smukt krøllet eller bølget hår. Pladerne på HH Simonsens glattejern er enten titanium-coatede eller teflon-coatede med olier og turmalin, som giver det perfekte resultat og efterlader håret skinnende og blødt. Glattejernene varmer hurtigt op og er sikret med en automatisk sleep mode-funktion.

Populære glattejern fra HH Simonsen

Infinity Styler fra HH Simonsen er et eksklusivt keramisk glattejern der hurtigt og nemt styler håret - hvad enten det skal være glat eller krøllet hår. Glattejernet varmer op på 5 sekunder. HH Simonsen Signature Styler hjælper dig med at kreere raffinerede krøller, et smukt glat look eller naturlige bølger. Du kan style dit hår på alverdens forskellige med dette glattejern. HH Simonsen Midi Styler er et glattejern i en praktisk mindre størrelse. Trods størrelsen på styleren, kan den alt det en styler i almindelig størrelse også kan.
GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik