SOMMERKLAR: Spar op til 50% - SE TILBUD

HH Simonsen Bølgejern

Få fantastiske bølger i håret med et bølgejern fra HH Simonsen, hvor du med sikkerhed finder det bølgejern, der passer til lige netop dig. Der findes mange forskellige måder at lave bølger i håret på, og af den grund findes der tilsvarende mange forskellige former for bølgejern. Så alt efter hvad dine ønsker og præferencer er, så finder du bølgejernet til det blandt HH Simonsens produkter.

13 produkt(er)

Få et smukt og levende hår

Med et bølgejern fra HH Simonsen har du mulighed for at style dit hår lige som du ønsker, og skabe et mere levende og naturligt look. Anvend sammen med den uundværlige HH Simonsen Heat Protection Spray som beskytter håret og har en antistatisk effekt, så flyvske små hår holdes på plads.

Populære Bølgejern fra HH Simonsen

HH Simonsen ROD VS5 Deep Waver er et keramisk bølgejern, der er ideelt til at skabe levende og unikke bølger i håret og efterlader håret silkeblødt og blankt med en krusfri finish HH Simonsen Rod VS9 Woo Waver hjælper dig med at kreere smukke og raffinerede men naturlige bølger i håret. Rod VS11 Bouncy Waves fra HH Simonsen er det perfekte bølgejern til at skabe bløde, bouncy og uperfekte bølger i håret, som holder dagen lang.
GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik