BESTSELLER BRANDS: Spar op til 60% - SHOP HER

Ecooking Scrub

Ecooking er en af de allerstørste brands i Danmark, og det gik lige pludselig rigtig stærkt med omtalen og anerkendelsen af de fantastiske produkter - og det er der selvfølgelig god grund til.
Produkterne er beriget med naturlige og rene ingredienser, og der er endda nogle af dem der er så naturlige at de kan bruges i madlavning.

I deres skønne sortiment kan du også finde ansigtsscrubs og bodyscrubs. En god scrub til både ansigt og krop kan give din hud en helt ny glød og renlighed.

Se vores udvalg herunder.

12 produkt(er)

Bliv klogere på Ecooking Scrub her

Når du peeler din hud fjernes de døde hudceller fra hudens overflade, så du efterlades med et silkeblødt og ensartet resultat. Samtidig med at de døde hudceller fjernes, stimuleres dannelsen af nye hudceller.

Ansigtsscub kan minimere rynker og give ens creme lov til at trænge helt ind, hvor den kan komme ind og arbejde. Et godt tip er at få skrubbet huden med en scrub om sommeren, da man tager bedre imod solens stråler og dermed bliver brunere og så holder farven også længere.

Med en bodyscrub bliver din hud silkeblød og slippe af med indgroede hår, hvis man husker at skrubbe huden regelmæssigt.

Ecookings scrub produkter er super effektive til disse formål.
GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik