BESTSELLER BRANDS: Spar op til 60% - SHOP HER

Ecooking Læbepomade

Hvis du ønsker at se resultater, skal du tage og prøve Ecookings fantastiske produkter. Hele ideen med Ecooking er at produkterne skal give resultater hurtigst muligt, og der er dertil tilsat tilpas meget af alle ingredienser til at det kan lade sig gøre.

Deres læbepomader er ingen undtagelse, og du kan finde forskellige dufte og varianter hos Ecooking.

Se vores udvalg herunder.

11 produkt(er)

Bliv klogere på Ecooking Læbepomade her

Læberne kan hurtigt blive tørre og begynde at sprække, hvis de ikke fugtes i løbet af dagen, så det er altid smart at have en læbepomade med i tasken, til når behovet opstår.

Det er især i de kolde måneder, hvor læberne har brug for ekstra kærlighed, helt ligesom huden, da kulden er hård ved både hud og læber.

Ecookings læbepomader kommer i forskellige dufte og der er endda nogle der giver en anelse farve til læberne. Derudover har de en skøn Alt I En Balm, der perfekt til diverse tørre områder på kroppen. Den virker derfor ikke kun til læberne. men er en multifunktionel, fugtgivende salve. Du vil hurtigt kunne mærke og se en forskel, efter brug da dette vidunderprodukt.
GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik