Beauty Week: Spar 20-40% - SHOP HER

Solaray

Solaray er virksomheden bag kosttilskud, der fremmer sundheden og giver ekstra velvære i hverdagen. Solaray sortimentet byder blandt andet på vitaminer og mineraler, der yder det absolut bedste for kroppen.

1 til 36 af 86

Side

af 3

Side

af 3

Designed for today’s lifestyles

Solaray er et anerkendt brand, der har specialiseret sig i fremstillingen af kosttilskud, herunder vitaminer og mineraler. Filosofien bag virksomheden er at give kroppen den rette ernæring, således den kan forblive sund og stærk.

Historien bag Solaray

Solaray er et internationalt brand, der blev lanceret i år 1973 i Utah, USA. Siden grundlæggelsen har virksomheden vundet indpas på markeder verden over og er i dag et af de mest anerkendte brands, når snakken falder på kosttilskud, herunder vitaminer og mineraler. Solaray bygger på en solid idé om, at kroppen har brug for den rette ernæring for at forblive sund og stærk, hvilket afspejler sig i det populære produktsortiment, der har til formål at fremme den generelle folkesundhed.

Solaray sortimentet

Solaray dækker over et bredt sortiment af kosttilskud såsom urter, vitaminer og mineraler, der er specielt formuleret til at imødekomme nutidens livsstil og ønske om en krop i sund balance. Særligt kosttilskuddet, magnesium, har fundet vej ind i mange hjem de senere år takket være dets væld af gavnlige virkninger på kroppen. Magnesium er desuden et af de vigtigste sportsmineraler, da magnesium udskilles, når man sveder meget, og det er svært at optage tilstrækkelige mængder gennem kosten.

De bedst sælgende Solaray produkter

Det bedst sælgende produkt i Solaray sortimentet er Solaray Magnesium Citrat - et kosttilskud med et højt indhold af magnesium, der optages let i kroppen. Den unikke sammensætning af magnesium og urter i kosttilskuddet har en styrkende virkning muskler samt mindsker træthed og udmattelse. Lige i hælene på Magnesium Citrat kommer Solaray Mega B-Stress, som er et 100% vegetabilsk kosttilskud med en høj koncentration af B-, og C-vitamin samt calcium. Den unikke sammensætning af vitaminer i kosttilskuddet medvirker til at vedligeholde hud og hår samt bidrager til, at kroppen opretholder et højt energiniveau i pressede situationer.

Med Solaray er du sikret kosttilskud af allerhøjeste kvalitet, der fremmer sundheden for alle samt giver ekstra velvære i hverdagen.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik