Fødselsdagsfest: Spar op til 60% - SE TILBUD

Natur Drogeriet

Natur Drogeriet er Danmarks ældste naturlige fødevarevirksomhed. De har en bred vifte af kosttilskud, te, mad og krydderier, med fokus på god kvalitet og naturen. Koden bag deres populære produkter ligger i mottoet “Du er hvad du spiser”, og i dag producerer de over 2600 forskellige produkter.

1 til 36 af 791

Side

af 22

Side

af 22

Du er hvad du spiser

Natur Drogeriet er Danmarks ældste naturlige fødevarevirksomhed. Natur Drogeriet har en bred vifte af kosttilskud, te, mad og krydderier, som altid har fokus på naturen og god kvalitet. Natur Drogeriet går efter deres motto “Du er hvad du spiser”, og i dag producerer de mere end 2600 populære produkter til hesteverdenen.


Historien om Natur Drogeriet

Drogeriet har siden 1945 leveret produkter til forbrugere i både ind- og udland, hvilke gør dem til Danmarks ældste naturmiddelfirma. De har altid arbejdet efter mottoet “Du er hvad du spiser”, hvilket også fortsatte da Jonna og Peer Christiansen overtog i 1976. Ægteparret ændrede navnet til Natur Drogeriet, som vi kender det i dag. I 2015 overtog deres døtre og svigersønner, som fortsat er de største producenter af helsekost i Skandinavien.


De populære Natur Drogeriet produkter

Formålet med Natur Drogeriets produkter har altid været, at give folk muligheden for, at fravælge kunstige produkter, som kan give bivirkninger. De producerer derfor naturmidler med naturligt indhold af planter og urter, som ikke medføre lige så store bivirkninger. Natur Drogeriet vil sikre at kunden altid får den bedste vejledning til deres produkter, og derfor forhandles deres produkter kun hos helseforretninger, apoteker eller uddannede naturlæger.


Natur Drogeriet Bestsellere

Natur Drogeriets sortiment består blandt andet af kosttilskud, te, mad og krydderier. Blandt de absolutte bestsellere ligger Natur Drogeriet TryptoN*AT og Rødkløver. TryptoN*AT indeholder blandt andet tryptofan, B-vitaminer, Magnesium, Passionsblomst og kamille, som bidrager til en normal søvn. Natur Drogeriet Rødkløver er et kosttilskud, som er baseret på rødkløverblomst, som bidrager til en rolig overgangsalder. Lige i hælene på de to kosttilskud ligger Natur Drogeriet Thea Go The, som er et naturlægemiddel i te-form, som siden 1971 har hjulpet på træg mave. Sidst men ikke mindst har vi Urte-Pensil, som er et kosttilskud der indeholder en unik blanding af grønne urter og rødder som bidrager til et normalt immunsystem.


Besøg producentens hjemmeside: Natur Drogeriet

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik