Macadamia Natural Oil

Macadamia Natural Oil er ledende inden for hårpleje baseret på naturlige olier. Macadamia- sortimentet består af shampoo, balsam, hårolie og stylingprodukter, der er berigede med plejende macadamia- og arganolie.

Billigvoks har skiftet navn til Well (Alt er som før - udover navnet) | Læs mere

18 produkt(er)

Beauty is every shade, every texture and every woman

Macadamia Natural Oil er en af de førende virksomheder inden for naturlige olier, der giver nyt liv til alle hårtyper, lige fra babyfint til ultra krøllet hår.

Historien om Macadamia Natural Oil

Macadamia Natural Oil blev grundlagt i USA i 2009 og er inden for få år blevet en af de ledende virksomheder inden for hårpleje med distribution i mere end 80 lande verden over. Macadamias eksklusive skønhedsprodukter har vundet adskillige toppriser i hårplejebranchen for deres høje kvalitet og gode virkning.

Macadamia produkterne

I mange århundreder har man vendt sig mod naturen for dens rige ressourcer og genoplivende kræfter. Macadamia Natural Oil kombinerer to af naturens mest unikke og sjældne olier for at give ultimative resultater inden for pleje og styling. Marokkansk arganolie og macadamia-olie er hemmeligheden bag de fantastiske produkter, der giver pleje og liv til alle hårtyper. Arganolien har genopbyggende og fugtgivende egenskaber, imens macadamia-nødden har et højt indhold af plejende Omega-7 fedtsyrer, der også er naturligt tilstede i vores eget hår. Macadamia Natural Oil giver hårbranchen en dynamisk fusion, der anses for at være det ultimative inden for hårpleje.

De førende Macadamia bestsellere

Macadamia Natural Oil’s sortiment dækker shampoo, balsam, hårkur, hårolie samt forskellige stylingprodukter og hårbørster. De bedst sælgende produkter i Macadamia Natural Oil-serien er Healing Oil Treatment og No Tangle Brush. Healing Oil treatment er en fantastiske hårolie, der danner selve kernen i Macadamias sortiment. Olien absorberes øjeblikkeligt i håret, hvor den efterlader et silkeblødt og velplejet resultat. No Tangle Brush er en revolutionerende hårbørste, der nænsomt og smertefrit udreder selv det mest filtrede hår.

Macadamia Natural Oil er den nye stemme i hårplejebranchen, og brandet leverer højkvalitetsprodukter, der får dit hår til at stråle af liv og sundhed!

Besøg producentens hjemmeside: Macadamia Natural Oil

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik