SOMMERKLAR: Spar op til 50% - SE TILBUD

Essie

Essie er et populært brand med et sortiment på mere end 300 fantastiske neglelakker. Essies holdbare lakker kommer i et væld af smukke farver, der passer til enhver lejlighed.

1 til 36 af 96

Side

af 3

Side

af 3

There is a color for everyone and every occasion

Med over 30 års erfaring og 300 farverige neglelakker i sortimentet spreder Essie glæde og farver ved enhver lejlighed.

Historien om Essie

Essie er et verdenskendt og populært neglelak-mærke kendt for sine farverige lakker med sjove navne. Essie er opkaldt efter grundlæggeren Essie Weingarten, der startede firmaet i 1981, hvor hun solgte de første 12 neglelakker i Las Vegas. Blandt de første neglelakker var bl.a. Blanc, Bordeaux og Baby’s Breath, som stadig er en del af sortimentet i dag. Neglelakkerne blev hurtig en succes og op igennem 1981’erne voksede brandet sig stort og sælges nu i over 95 lande. Hvad der startede med 12 neglelakker i Las Vegas er i dag blevet til et succesfuldt og populært neglelak-mærke til privat og professionelt brug.

Essie produkterne

”Enhver kvinde har brug for to typer neglelak: en elegant neglelak og en sjov neglelak”. De to forskellige neglelakbehov er hele kernen af Essies filosofi: neglelakken er det perfekte modetilbehør, og der findes en farve til enhver anledning. Firmaet afprøver og gennemtester konstant nye neglelakker for at udvide deres farvesortiment. Alle Essie-lakkerne er baseret på en 3 Free-formel, der er fri for formaldehyd, phtalater og toluen. Neglelakkerne er skånsomme mod hud og negle, så de kan bruges af alle. De er desuden baseret på en no chip-formel, der holder i lang tid uden at afskalle eller krakelere.

Essies sortiment

Essie har et fast sortiment på 160 neglelakker og med de løbende kollektioner, så er der rundt regnet altid 300 forskellige neglelakker i rotation.

Essie følger årstiden og tidens trends ved at sende en ny kollektion ud hvert kvartal. Firmaet producerer udover neglelakfarver også negle stickers og effektneglelakker samt neglebehandlinger, base- og topcoats for en perfekt finish og en langvarig effekt.

De bedst sælgende Essie-lakker

Et af bedst sælgende produkter fra Essie er Good To Go Top Coat - en hurtigtørrende topcoat, der giver en jævn og glat overflade samt en skinnende blank finish. Topcoaten beskytter neglelakken og tørrer på nul komma fem, så man hurtigt kan komme ud af døren. De tre mest populære Essie-farver er Mint Candy Apple, Set In Stones og Bikini So Teeny. Mint Candy Apple har en lækker pastelfarvet mintgrøn nuance. Set In Stones er en glimmer topcoat, der skal bruges oven på en almindelig neglelak. Set In Stones indeholder sølvglitter i forskellige størrelser, der giver et funklende flot resultat. Bikini So Teeny har en cremet lyseblå farve med en let glimmereffekt. I 2013 var Bikini So Teeny den bedst sælgende neglelakfarve gennem hele Essies historie, så der er flere, der har fået øjnene op for den flotte lak.

Uanset om du ønsker elegante, afdæmpede eller festlige negle, har Essie uden tvivl en farve, der passer perfekt til dig!

Besøg producentens hjemmeside: Essie

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik