Beauty Week: Spar 20-50% - SHOP HER

Biosym

Det danske brand Biosym producerer kosttilskud af højeste kvalitet. Biosyms sortiment dækkerblandt andet over vitaminer, mineraler og fiskeolier, der naturligt fremmer kroppens sundhed.

1 til 36 af 66

Side

af 2

Side

af 2

Kompromisløs kvalitet

Biosym er en dansk producent af kosttilskud og præparater, der skal højne den generelle folkesundhed. Produkterne bliver fremstillet uden at gå på kompromis med kvalitet og indhold - hvilket gør Biosym til et anerkendt brand inden for branchen.

Historien om Biosym

Biosym er dansk virksomhed, der har specialiseret sig i udviklingen og fremstillingen af kosttilskud, naturlægemidler og vitaminpræparater. Biosym blev stiftet i 1986 af Kurt Winberg Nielsen og sønnen Kim Nielsen. De to grundlæggere har gennem mange år arbejdet inden for Biopatien og har derfor et bredt og grundigt kendskab til branchen. Kurt og Kim syntes, at branchen trængte til fornyelse og stiftede derfor Biosym med deres egen serie af præparater.

Biosym produkterne

Gennem alle årene har Biosym været kendetegnet af innovation og nytænkning. Målsætningen var og er stadig at højne folkesundheden og udvikle effektive præparater af høj kvalitet, der følger den nyeste forskning inden for området. Biosym har derfor opbygget deres egen forskningsdatabase, der benyttes i det daglige udviklings- og dokumentationsarbejde.

De førende Biosym bestsellere

Inden for Biosyms sortiment findes blandt andet kosttilskud, vitaminer, mineraler og fiskeolier. Nogle af de bedst sælgende produkter er Symbioflor+, OmniC, Pure Omega og Magnesium. Symbioflor+ er aktive mælkesyrebakterier, der sørger for at opretholde en naturlig og sund tarmflora. OmniC er C-vitaminer, der blandt andet er gavnlige for immunforsvaret og nervesystemet. Pure Omega er fiskeoliekapsler, der er gavnlige for bl.a. hjertet, hjernen og synet. Sidst men ikke mindst er Biosym Magnesium et mineral, der virker styrkende på knogler, tænder og muskler.

Med Biosym kosttilskud er du sikret produkter af allerhøjeste kvalitet, der er med til at fremme din krops sundhed og give dig ekstra velvære i hverdagen!

Besøg producentens hjemmeside: Biosym

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik