BESTSELLER BRANDS: Spar op til 60% - SHOP HER

Beauté Pacifique

Beauté Pacifique er baseret på mange års forskning inden for hudpleje og et solidt samarbejde med førende dermatologer. De virkningsfulde Beauté Pacifique produkter dækker alt inden for rens, serummer og cremer, der alle har det tilfælles, at de yder det bedste for huden og de individuelle behov.

Filtreret efter

3 produkt(er)

Expect more from your skin care

Beauté Pacifique er et dansk brand, der står bag nogle af de mest populære hudplejeprodukter på det danske marked. Produkterne i Beauté Pacifiques sortiment har vundet indpas i mange hjem – verden over – takket være mange års forskning og erfaring inden for hudplejeindustrien.

Historien bag Beauté Pacifique

Den danske hudplejeproducent og det verdenskendte brand, Beauté Pacifique, så første gang dagens lys i år 1997, da Flemming K. Christensen stiftede virksomheden. Det var på baggrund af mange års tæt samarbejde med førende dermatologer og eksperter inden for branchen, at han besluttede sig at for at føre sin idé om at skabe solide hudplejeprodukter med en dokumenteret virkning ud i livet. I dag kan man finde Beauté Pacifiques populære produkter på hylderne i alle fem verdensdele.

Beauté Pacifique produkterne

Beauté Pacifique er baseret på solid forskning, innovation og mange års erfaring inden for verdenen af hudpleje, hvorfor produkterne i Beauté Pacifiques sortiment er skabt ud fra et indgående kendskab til hudens behov for næring og pleje. Hvad enten man døjer med ekstremt solskadet, tør, uren eller moden hud, findes der et produkt, der er specielt udviklet til at tage hånd om denne specifikke hudtype. Alle Beauté Pacifique produkterne er baserede på virkningsfulde formler, der yder det absolut bedste for huden. En ingrediens, der går igen i mange af Beauté Pacifique produkterne, er A-vitamin, der har et væld af gavnlige virkninger på huden.

Beauté Pacifique bestsellere

Det kan være svært at vælge mellem de mange og tilmed virkningsfulde produkter i Beauté Pacifiques hudplejeserie. Skal man sværge til enkelte produkter, kan den populære Beauté Pacifique A Vitamin Anti-Wrinkle Creme udpeges som en af de klare favoritter blandt Beauté Pacifique-elskere. Anti-Wrinkle Creme er, som navnet antyder, en anti-age creme, der forebygger tegn på tidlig ældning samt giver en smuk og ungdommelig hud. Et andet populært produkt i Beauté Pacifique sortimentet er Instant Hydrating Mask – en effektiv fugtmaske, der genopbygger samt løfter fugtniveauet i huden for velplejet hud med en naturlig glød.

Ønsker du at give din hud den ultimative pleje og næring, er de fantastiske Beauté Pacifique produkter uden tvivl det perfekte match for dig!

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik