SOMMERKLAR: Spar op til 50% - SE TILBUD

HH Simonsen Føntørre / Hårtørre

Med en føntørre fra HH Simonsen får du god kvalitet og lækkert design samlet i et produkt, og så til en overkommelig pris. HH Simonsen tilbyder både føntørre i normal størrelse, men også i en mindre rejsestørrelse, som er praktisk og smart at have med på farten.

4 produkt(er)

Føntørre af høj kvalitet

En føntørre er ikke kun til at tørre håret, men kan også anvendes hvis du vil style håret og give det volumen - kombineret med de rigtige produkter. Her kan du for eksempel bruge HH Simonsen Heat Protection Spray, som også går ind og beskytter håret mod varmen fra føntørren.

Populære produkter

HH Simonsen Midi Dryer er en let og kompakt rejseføntørrer, der leverer en effektiv føntørring trods den lille størrelse. HH Simonsen Compact Dryer er en effektiv og stille føntørre der har en kraftfuld 2500 watts letvægts motor, hvilket garanterer en afkortning af føntørring tiden.
GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik