BEAUTY DAYS: Spar op til 40% på udvalgte - SHOP HER

WELL JULEKALENDER

SPAR 30% LIGE NU


Vi elsker julen hos Well og vi har derfor sammensat en unik og eksklusiv julekalender med alt det vi ved at i elsker. December måned nærmer sig og årets julekalender skal i hus. Med vores svar på den bedste julekalender, bliver nedtællingen til juleaften ikke bedre.

Første pakke skal åbnes om
00
timer
00
min.
00
sek.

SHOP JULEKALENDEREN HER


Årets Julekalender

Sortimentet hos Well dækker over bl.a hudpleje, hårpleje, kosttilskud og makeup fra de største og mest populære brands. Årets julekalender er fyldt med alt det vi elsker hos Well - nemlig eksklusive, effektive, luksuriøse og skønne produkter.

Gør din december helt magisk og åben op for fantastiske produkter 24 dage i decemeber!

Well Julekalenderen har en samlet værdi af hele 2435,60 kr. I denne uge sparer du 30% og årets julekalender kan derfor bliver din til KUN 629,21 kr.

Derfor er Well Julekalenderen et must-have:

 • 24 luksuriøse gaver
 • Fyldt med produkter fra bestseller brands
 • Mulighed for at prøve nye og spændende beauty produkter
 • Høj værdi - lav pris • 24 dages luksus


  Well teamet har skræddersyet den perfekte julekalender til den kvalitetsbevidste kvinde med interesse for skønhedsuniverset. Som beauty forbruger skal man ikke altid være så bange for at springe ud i at prøve nye produkter, og her får du den perfekte mulighed for netop dette. Husk at det er sundt for både hud og hår at blive plejet med nye og effektive ingredienser.


  SHOP HER  FÅ PRODUKTER FRA BRANDS SOM  Julekalender Teaser

  Pudderdåserne Læbesalve SPF 30

  Effektiv læbesalve fra det danske Pudderdåserne. Salven plejer og blødgør læberne på ingen tid og er derfor ideel til tørre og sprukne læber i denne kolde tid, og kan bruges af alle.

  Lernberger Stafsing Dryclean 80 ml.

  Volumengivende tørshampoo der tilfører langvarig fylde og tekstur til hårstråene. Dryclean er en af Lernberger Stafsings absolut bestsellers og her får du den perfekte størrelse til at have med på farten.

  Australian Bodycare Face Wash (100 ml)

  Produkterne fra Australian Bodycare er problemløsere og efterlader huden smuk og velplejet. Denne ansigtsrens bekæmper og forebygger uren hud, imens huden opfriskes, helt uden at udtørre huden.

  Ecooking Delux Size Saltvand til Håret 125 ml.

  Giv dit hår tekstur og fylde med en lækker og plejende saltvandspray med skøn duft af blomster, grønne blade og et twist af citrus. Sprayen er vegansk og dermatologisk test.