CYBER DAYS: Spar min. 20-70% på alt - SHOP HER

Mason Pearson

Mason Pearson er et eksklusivt brand, der producerer hårbørster af høj kvalitet. Mason Pearson børsterne fås med eller uden vildsvinehår, og de efterlader håret silkeblødt samt glansfuldt.
Historien om Mason Pearson | Mason Pearson’s produkter | De førende Mason Pearson bestsellere

6 produkt(er)

A hairbrush like no other

Mason Pearson er en engelsk virksomhed, der producerer eksklusive hårbørster af høj kvalitet. Mason Pearson-børsterne er et absolut musthave hos de mest prominente hårstylister verden over, da de efterlader håret blødt og glansfuldt.

Historien om Mason Pearson

Mason Pearson var en ung ingeniør og opfinder, der i 1860’erne tog til London for at søge lykken. Han fik job hos en virksomhed, der fremstillede forskellige typer hårbørster, som Mason var med til at videreudvikle og forbedre. Mason Pearson blev kort tid efter partner i firmaet, som skiftede navn til Raper, Pearson and Gill. Virksomheden producerede hårbørster af høj kvalitet, som alle var håndlavede med øje for form og detalje.

Mason Pearson’s produkter

Mason Pearsons hårbørste er i dag meget lig den, han startede med at udvikle tilbage i 1880’erne, og den eksklusive hårbørste er selvfølgelig stadig af allerhøjeste kvalitet. Mason Pearson-hårbørster bliver brugt af alle prominente hårstylister verden over og er repræsenteret i de absolut mest eksklusive saloner, stormagasiner og mode butikker. Det helt unikke ved en Mason Pearson-hårbørste er, at den har det primære formål at pleje håret under gennemredningen. Børsten masserer hovedbunden, så hudirritation modvirkes, og den fordeler hårets naturlige olier ud i længder og spidser. Derudover afhjælper børsten problemer med ophobning af skæl, og massagen fremmer blodcirkulationen i hovedbunden, hvilket skaber et sundere hår samt modvirker for tidligt hårtab.

De førende Mason Pearson bestsellere

Nogle af de bedst sælgende Mason Pearson-produkter er Handy Bristle & Nylon BN3 og Pocket Bristle & Nylon BN4. Begge børster er håndlavede, og benytter sig af godt håndværk og slidstærke materialer - derfor kan en Mason Pearson-børste holde en livstid. Handy Bristle & Nylon BN3 er en mellem størrelse hårbørste, hvis børstehår er et mix af vindsvinehår og nylon. Denne type børste anbefales typisk til et normalt eller kraftigt hår. Pocket Bristle & Nylon BN4 er samme børste - dog i en praktisk rejsestørrelse. Børsten er perfekt til håndtasken, weekendturen eller fitness, og den er også ideel til meget kort hår. Begge børster giver en skånsom udredning af selv det mest filtrede hår, så håret får en silkeblød, glansfuld og medgørlig finish.

Med Mason Pearsons hårbørster er du sikret fløjlsblødt hår, der skinner af sundhed og velvære!

Besøg producentens hjemmeside: Mason Pearson

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik