LIGE NU: Spar min. 20% på alt - SHOP HER

Krøllejern

Drømmer du om bouncy og fine krøller med en glansfuld finish? Så har vi uden tvivl det perfekte krøllejern for dig. Her finder du et væld af krøllejern, der lader dig skabe store, små, bølgede eller naturlige krøller, der holder hele dagen igennem. Vælg imellem krøllejern i alle størrelser samt bølgejern, crepejern og curlers.

1 til 36 af 66

Side

af 2

Side

af 2

Vælg det rigtige krøllejern

Når du skal vælge det helt perfekte krøllejern til dit hår, skal du tænke på din hårtype og hvilken slags samt størrelse krøller, du ønsker. Det er en god idé at vælge et krøllejern med temperaturindstillinger, så det kan indstilles til lavere temperaturer ved fint hår og højere temperaturer ved kraftigt hår. På denne måde giver krøllejernet mulighed for at omforme håret ved den helt rigtige temperatur uden at skade hårstråene. Her findes blandt andet dette bølgejern ROD VS5 Deep Waver fra HH Simonsen.

Derudover skal du tage stilling til, om du ønsker store krøller, små krøller, bølger eller crepe i dit hår. Har du kort hår kan du desuden vælge at nøjes med et krøllejern i rejsestørrelse, som også er super praktisk at have med på ferien, rejsen eller weekendturen.

Typer af krøllejern

Der findes mange forskellige varmestylers, der kan skabe et hav af smukke krøller og bølger i håret. Overordnet kan disse inddeles i krøllejern, bølgejern, crepejern og curlers. De mange varmestylers kommer med forskellige belægninger, som f.eks. titanium og keramik. Belægningerne sørger for en jævn fordeling af varmen, så krøllerne efterlades helt perfekte.

I kategorien krøllejern finder man krøllejern med spoler i alle størrelser, så man kan skabe lige præcis de flotte krøller, man ønsker. Derudover kan man finde krøllejern med eller uden clips, alt efter smag og behag samt krøllejern, der er gasdrevne og derved ledningsfri. De nyeste krøllejern har desuden en unik ion-teknologi, der effektivt modvirker frizz og statiske hår.

Under kategorien bølgejern er der varmestylers i forskellige størrelser, der gør det muligt at skabe store og små bølger i håret med et naturligt look.

Crepejern er ideelle at anvende til at skabe ekstra fylde i håret for en voluminøs styling.

Under kategorien curlers er der både almindelige velourcurlers samt varmecurlers i alle størrelser.

Gode råd om krøllejern

• Spray dit hår med en varmebeskyttende spray, inden du anvender dit krøllejern for at beskytte håret imod skader og unødvendig slid.

• Det kan være en fordel at vælge et krøllejern med drejeledning og en isoleret spids, så du ikke brænder fingrene på krøllejernet under brug.

• Del dit hår op i sektioner med hårclipse, inden du anvender dit krøllejern. Dette giver dig større kontrol over håret samt sikrer, at hele håret bliver krøllet.

• Vær opmærksom på, at håret vil krølle indad eller udad - alt efter hvilken vej, du snor håret om krøllejernet.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik